Det här när man får träningen synkad med allt annat som händer i livet. Det är en skön känsla. För mig kan det vara mycket dagsform. Ett bra flow i vardagen ger mig energi och bättre träningspass. Gillar vardagar med definierade mål.

Efter Run Club och efterföljande möte igår kom jag hem sent för att vara en kväll då klockan sedan ringer 05:00 dagen efter. Men min löpning blev av. Tummen upp! Att det sedan var galet svårt att komma i säng i god tid är ett kapitel isig. Jag blir pigg av att komma ut. Vilket kanske inte gör det helt optimalt inför sömnen som väntade precis efter. Alla är förstås olika. För mig sattes kreativa tankar igång och jag fick jobba lite för att kunna släppa dem just där och då. Tack pinterest!

20130516-060743.jpg

20130516-060802.jpg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.