Det är otroligt härligt att ha sin syster nära. Att kunna ses efter jobb på vägen hem för att träna. Väldigt praktiskt för att inte komma hem ”mitt i natten” trots långa dagar. Vi stannade till på SATS i Nacka. Logistiken kring träningen känns enklare och lite härligare när jag väljer ett gym som ligger nära hemma. Tycker om att sätta mig i bilen och susa hem efter passet. Det känns viktigt att effektivisera vissa dagar i veckan lite extra för att orka med och inte minst hinna klämma in träningen.

Jag mår bättre och tål mer stress om jag får träna. Har märkt stor skillnad den senaste tiden när jag prioriterat mindre träning. Både kroppen och huvudet fungerar bättre med träning. Minus i mitt liv just nu är en ihärdig musarm som jag inte har planerat in i mitt schema. Nu är det inte min arm som jag vill lyfta fram här utan ett tips på ett kul pass att gå på om man har fint träningssällskap och tränar på SATS. DEADBALL. Självklart kan man komma själv på klassen. Man paras ihop två och två tillsammans med en 3 kilo tung, stor och mjuk boll som man sedan använder som redskap för att träna STYRKA, SNABBHET OCH SPÄNST.

Deadball

Deadball4 Deadball3 Deadball2 Deadball1

2 svar på ”DeadBall”

  1. Det är en sak jag saknar med att bo i London – att mina systrar är sååå långt borta! Fast alltid när jag åker hem eller de kommer hit så blir det ju lite löpning :)

    Gillar dina tights, mycket snygga!

    1. Ja det där med att bo utomlands har många fördelar. När jag bodde i Australien saknade jag min familj massor. Tack! Nya tights från förra helgens Nike Blast.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.