Efter sommaren pratade jag om att det skulle bli en crawlkurs. Som helst skulle ha blivit av under hösten. Jobb och arrangemang av träningsevent till förmån för Ung Cancer gjorde att jag sköt på mina planer. Det passade inte att ha fler tider att passa under den här hösten som var. Nu är det nytt år och nya tag. Viktor slog slag i saken och beställde en baddräkt till mig från Wiggle och med märket Speedo. Nu när vi kom hem låg den här och väntade. En svart neutral baddräkt med korta ben. Nu ska jag bara hitta en crawlkurs som inte är fullbokad.

Jag tar väldigt gärna emot tips på var jag hittar en bra crawlkurs för en vuxen nybörjare.

Speedo

 

 

14 svar på ”Crawlkurs”

 1. Hej Åsa! Jag letade febrilt i somras efter
  en kurs men allt var knökfullt… tills jag hittade en i Tyresö simhall! vi var bara 4 pers så vi fick väldigt mycket hjälp & jag tyckte hon som höll i det var duktig! Kör hårt :-)

  1. Tack för tipset Jessica. Ska kika på det också imo. Det bästa vore om det är stan eller vägarna mot Värmdö för att det inte ska spillas allt för mycket restid. Kram!

 2. Sollentuna Simhall har alldeles strålande crawl-kurser (som simtränare borde jag veta). Kollakollakolla!

  1. Tack Lina ska se hur tider passar resten av livet. Lite fel fel av stan. Men det kanske kan vara värt det. Håller du i den kursen som jag söker?

   1. Det är ett superbra sätt att komma framåt fortare med personliga träningar, men såg att han startar grupp också med start redan på torsdag – om man inte vill börja med individuella pass först :)
    Jag simmar :) Gick crawlkurs i stockholms stads regi på kronobergsbadet för 2 år sedan och simmar nu med Human Ambition (www.humanambition.se) Det är verkligen SUPERKUL!

    1. Jag tror generellt att det ger massor med personlig träning. Jag tror själv att det motiverar mig mer att komma igång om jag börjar i grupp och sedan går vidare med PT. Så bra på att simma på två år. Grymt! Nu ska jag tusan komma igång. Tack snälla för inspiration.

 3. Nej men däremot tränade jag förut de grupper som huserar på banorna bredvid och fick ofta rycka in och ge tips till de som simmade i crawl-gruppen. Båda tränarna för grupperna (Niklas och Christian) är fruktansvärt duktiga simmare varav Niklas har flera SM-titlar (även från 2012). Helt klart värt att kolla upp!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.