Ägnar tredje advent till att packa inför tvåveckors skidsemester. Det ska bli underbart att få vara ledig och göra det jag mår allra bäst utav. Umgås med familj och vänner men också åka skidor. Den här veckan kommer vara fullspäckad vilket gör att det är skönt att få det här gjort under en ledig dag. Det ligger kläder i högar över hela huset och jag har precis fyllt en stor väska med skidkläder både för alpint och längdskidåkning när jag inser att det kan behövas lite ”vardagskläder”. Men förhoppningsvis kommer vi att spendera de flesta lediga stunder underställ och skidkläder.

Hoppas att ni har en mysig tredje advent!

 

4 svar på ”Skidsemester”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.