Idag var planen att jag skulle åka längdskidor. Jag började i soffan med vinterstudion och fortsatte i soffan med att styra upp bröllopsbilderna som togs för 2.5 år sedan. Det tog halva dagen att fixa med bilderna sedan var vi ut och satte upp belysning i trädgården. Riktigt skönt att komma ut och väldigt mysigt med extra belysning där ute nu när det är mörkt. Men det blev aldrig någon skidåkning. Viktor drog iväg och simmade och eftersom min baddräkt inte kommit än så fick det bli ett pass här hemma. Det blev plankan i olika former och några övningar med kettlebells som vi köpte av Casall under träningseventet den 25 november till förmån för Ung Cancer.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.