Äntligen hittade vi en tid som passade både mig och massören. Man kanske kan tro att jag är bortskämd med att få massage då det är en del av Viktors företagande. Men det blir lätt som med skomakarens barn. Viktor är en grym massör. Jag är partisk, men jag har inte lyckats få någon bättre massage och då har jag testat ett par genom åren. Intresset han har för träning och kroppens funktioner gör att han ofta hittar var DET sitter. Att han har nära samarbete med andra terapeuter är också ett plus. Gillar när de olika yrkesområdena inom träning och hälsa samarbetar och tar hjälp av varandra. Jag hoppas verkligen på mer av det i framtiden.

Påväg till massagen och gymmet passade jag på att fånga ett vintrigt Stockholm. Tanken om varför jag alltid envisas med att ta behandlingar när jag gått med ett besvär någon vecka för länge, slog mig under tiden som jag kopplade av bakom kameran. Ja det är en bra fråga. Dagens massage var inte direkt behaglig men jag lämnade behandlingsrummet med en skön lättnad. Antagligen kommer det att behövas en eller två behandlingar till inom kort för att min nacke ska känna sig helt ok igen.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.