Efter en ganska tung dag blev det ett Redcordpass på InMo. Det var även tungt att träna idag. Vill du också utmana dig själv genom att träna med din kroppsvikt som belastning?

Redcord Small Group Training bjuder på tuff funktionell styrke- och coreträning i slingor för hela kroppen, med fokus på bålstyrka och stabilitet. Den här klassen passar alla åldrar och olika nivåer. Med slingträning bygger du styrka, koordination, stabilitet (core) och balans. Vill du också köra Redcord i en liten grupp. InMo på Brahegatan, kör klass varje tisdag kl.18.00. För anmälan och mer information kontakta InMo info@inmo.se eller telefon 08-545 811 70.

Redcord

Redcord

Redcord

Redcord

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.