Behöver tips på var jag kan hitta bäst och störst utbud av baddräkter i Stockholm. Ska köpa en baddräkt som jag kan simträna i och som gärna har ben.

Är omringad av väldigt duktiga simmare i familjen och har fått många bra tips.

Några av tipsen jag fått:

 • Testa minst en storlek mindre (de blir lätt sladdriga annars).
 • Den ska sitta åt men ändå skönt över axlar och skuldror.
 • Modell med typ kors i ryggen brukar vara bra.

Någon som vill lägga till något på min lista?

Jag tänkte något i stil med baddräkten på bilden nedan, men blev tok dissad av min brorsdotter som är duktig simmare. Den är tydligen inte rätt på något sätt. Är det nu jag ska känna mig gammal tro.

 

 

6 svar på ”Vad simmar ni i?”

  1. Ja men då så. Du är ju också simmare och har koll. :)
   Gissar att det är helt naturligt att en trettioettåring inte har samma smak som en fjortonåring. :)

 1. Jag såg baddräkter med ben på Stadium Kungsgatan i onsdags! Köpte baddräkt själv, utan ben men med kors i ryggen :) Det där med att de lätt blir sladdriga om de inte är tighta är ett bra tips jag tror många missar!

  1. Tack för tipset Erika. Jag ska gå dit och kolla läget. Hade kunnat tänka mig utan ben om det inte var för att jag känner mig så naken. Haha. Ovan med baddräkt. Ja jag tycker att en baddräkt definitivt ska sitta bra. Ingen sladdrig ”spa-baddräkt” om man ska simma.

 2. Jag köpte en Speedo baddräkt i vintras på Stadium (dock utan ben) som jag är väldigt nöjd med, sitter där den ska och man slipper bry sig om en bikini som aldrig sitter där den ska då man simmar.

  1. Kul, det verkar som att Stadium har ett bra utbud. Ska definitivt ta mig dit för att kolla läget. Det kanske får bli två. En med ben och en utan. :)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.