Veckan är i fullgång. Jag träffade Linda Bengtzing efter jobbet. Håll med om att hon på bilden nedan är lite lik Linda. Malmö-instruktören Soffan som snart blir Göteborgs nya tillskott gästar Stockholm. En fundering, vad hände med TheConvention i Göteborg? Första året var riktigt kul. Andra året lockade mig inte lika mycket. Blir det inget tredje?

När jag lämnat Bengtzing blev det ett löppass med Världens bästa podcast i öronen. Jag fullkomligt älskar Värvet– intervjuerna som Kristoffer Triumf producerar. Jag har meddelat Kristoffer att jag vill höra en intervju med Robban sångare i Takida och Stiftelsen. En värvet-intervju är ingen vanlig intervju. Det är lite som sommarpratarna fast bättre enligt mitt tycke och smak.

8 svar på ”Värvet”

  1. Ja, det har jag också undrat- kanske skulle ta och kolla med dem… Var inte med med hela dagen förra året men håller med om att första året var mycket bättre.

    //Jenny

  2. Jag har också tänkt mkt på The convention, hoppas verkligen att de bara är sena med all info! Tycker faktiskt det på ett sätt varit roligare än Nike Blast som är så stort och därmed även inte lika personligt som The convention.

    1. Ja det är trevligt med event som blir lite intimare. Jag älskar dock The Blast just för att de har ett grymt erbjudande på instruktörer som ingen annan har.

  3. Jag håller med Annika, det är roligare med The Convention just för att det känns lite personligare och i cykelsalen där jag ju mest har hängt har det varit en fantastisk uppställning instruktörer vilket är så inspirerande. Säger återigen som Annika, hoppas att de bara är sena med info. Man kanske ska pejla läget på FB-sidan…Det vore riktigt trist om det försvann från träningseventhimlen.

    1. Ja visst var det trevligt första året. Vi får hålla tummarna för ett trevligt Göteborgsevent. :)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.