Idag gjorde jag mitt första löppass efter den ordinerade löparvilan jag fick av naprapat-Anki för snart två veckor sedan. Jag gjorde ett femkilometerpass i femtempo. De första två kilometrarna var sjukt jobbiga. Det kändes som jag aldrig hade sprungit i hela mitt liv tidigare, dock smärtfri. Äntligen! Efter två släppte det jobbiga men då kom smärtan i höften och sedan började baksida lår krampa. Jag fortsatte springa och smärta förflyttade sig mellan baksida lår och rygg. Det kändes fortfarande hyfsat okej och jag valde att fortsätta. Pannbenet sa att en femma vill din kropp ha nu. Den tilltalade skogsmiljön tog mig runt. Det känns så här i efterhand bra. Har även avverkat dagens planka. Dagens look: Osminkad och lockig i håret.

 

2 svar på ”STATUS”

    1. Karin visst är det grymt med sommar. Dumt att ha ont. Vågar knappt säga det högt. (men det känns betydligt bättre) :)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.