Ja, jag har faktiskt sprungit med mössa nu på kvällen. Trodde inte att mössan skulle åka på igen, men regnet och kvällskylan gjorde att det lockade med något varmt. Och varmt blev det. En påminnelse till mig själv, -ingen mössa mer, den här tiden på året. Nu är det sommar.

20120516-232809.jpg

4 svar på ”Löpning”

  1. Ja de är tyvärr ingen värme på kvällarna, väldigt snygg löparoutfits :). Jag längtar tills dess då jag får börja löpa och träna igen. Vill tacka dig Åsa för att du inspirerar mig menas jag är skadad. Din träningsblogg är bäst tycker jag. Trevlig lång helg Åsa:)

  2. Du är fin! Och ja, det är skönt att springa ensam emellanåt. Och skönt att kunna slänga undan pannband och mössor… idag gjorde jag shortspremiär, äntligen, 16 maj!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.