Jag kämpar på med löpningen. Skummade igenom några bloggar nu på morgonen som mer eller mindre är inriktade på löpning. Fick lite panik då jag inser att jag inte är där jag vill vara nu. Slutade läsa omgående när jag insåg att det var inte alls min tanke med läsningen att jag skulle bli stressad. Ville bli inspirerad inte stressad. Kan ni också hamna där? Att det blir mer stress än inspiration? Eller är det kanske bara mina krav på mig själv.

Två faktum från gårdagens runda tillsammans med Viktor . Jag måste styrketräna mer, stretcha bättre och ta mer massage. Igår plockade jag fram Casall Exetube och en matta när vi kom hem från rundan. Köra ett kortare pass mage bål, axlar och rygg. Skönt att kunna träna hemma med något som inte kräver mer än att man plockar med det.

20120503-072527.jpg

20120503-072556.jpg

20120503-072628.jpg

20120503-072818.jpg

20120503-072852.jpg

6 svar på ”Löpning och Exetube”

  1. Tack Annika!
   Det är nog snarare så att jag blivit bättre på att ”redigera” och använda mig av olika filter. :)

 1. Bra inlägg – jag känner verkligen igen mig. Blir lättare stressad än inspirerad, framförallt när jag inte lyckas separera andras förmåga från min egen. Jag läser om alla som klämmer en mil på 45 minuter på träning (och ändå inte är några ”löpare”), springer Vårrus på strax över 20 minuter trots trängsel och allt annat och så får jag sån ångest. Fokus hamnar på andras förmåga och på min oförmåga istället för att utgå från mina egna förutsättningar. Jag vill så gärna sluta jämföra mig med andra …
  Å jag älskar dina tights, supersnygga.
  Kämpa på!!

  1. Ja varför ska det vara så. Mer fokus på oss själva. NU. :)
   Tightsen är jätte sköna! Jag tycker mig nästan se snabb ut i dem fast jag inte är det. ;)
   Ha en fin helg!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.