Igår stod det löpardate på schemat igen och jag älskar det!

Min kropp är i en ganska tung löparform just nu. Den känns tung och ÄR tung i förhållande till vad den brukar vara. Jag uppskattar varje tillfälle som jag kan få sällskap, för att få till bra löparpass. Det är dags att höja sig. Intervallpass brukar vara ett effektivt sätt för mig att höja formen.

Jag springer gärna i grupp som vi gjorde igår och i tisdags för att få motivation och inspiration. Gårdagens grupp var i en precis lagom storlek för att köra fartkek.

Axel coachade oss genom passet i Liljanskogen. Det blev ett fartlekspass/intervallpass med start på 3 minuter för att gå ner till 2 minuter och sist ner till 1 minut följt av ”vila”-jogg i 1 minut. Det här upprepade vi 3 gånger. Som Jessica skriver i hennes inlägg, kanske pratade vi lite väl mycket på just ett fartlekspass. Så kan det gå när det var ett tag sedan vi sågs. Måste även betyda att det finns mer i den här kroppen.

20120412-075011.jpg

20120412-075034.jpg

2 svar på ”Fartlek”

  1. Jag är superdålig på intervaller/fartlekar. Samma lunk jämt. Kanske borde dra ihop ett gäng här med för lite pepp.

    Det är ju toppen att ni har organiserade grupper att hänga på. Och lite catching up måste ju vara fantastiskt att göra samtidigt, så prata på! :)

    1. JA, att det ska vara så svårt att köra intervaller själv!? :) Grupper är bra. Hoppas att du får ihop en bra och peppande grupp.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.