Avbokade dagens träningspass för att jag insåg att det är påsk och saker ska bli gjorda just ikväll.

Jag åker hem. Och vad gör jag… Jo jag slänger mig i soffan. Det var galet skönt och där fastande jag någon timme. En löparfeed fick mig att dra på mig löpartights och nu har varit ute på en kortare runda i hopp om att bli supereffektiva Åsa. Det är grymt med löpning just för att det går att slänga in ett pass var jag än befinner mig och när som helst. Bonus att jag lyckades fånga solens sista glimt.

20120404-195431.jpg

20120404-195448.jpg

4 svar på ”Löpning är genialiskt”

  1. Genialiskt it is. Skulle jag få välja EN enda träningsaktivitet att ägna mig åt resten av livet skulle det tveklöst bli löpning!

    1. Ja det är så tillgängligt så att det nästan blir löjligt bra. :) Älska löpning oavsett nivå.

    1. JA visst är det förträffligt Alexandra. :) Lite sällskap och det blir även den bästa daten.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.