Jag älskar mina syskon väldigt mycket och träffar dem gärna när tillfället ges. Igår var ett sådant tillfälle. Jag och min syster bokade in löpardate och middag. En löprunda som blev en promenad. Jag fick dra mitt strå till stacken och inse att jag behöver ta det lite lugnt. Jag är på gång jag känner det… Ser fram emot massor med träning nu, med massor av flyt. Den här veckan ska jag lyssna på kroppen. Förhoppningsvis blir det en del löpning. Till helgen vankas det event tillsammans med delar ur Bloggar om träning.

Det ska också tilläggas att när systrarna Ehrnholm är ute på en runda blir det väldigt många skratt och att då försöka ta några seriösa bilder är i högsta grad ett avancerat projekt. Här kommer de anständiga bilderna. Synd att ni inte ser gunget i Sandras stretch eller vad vi nu ska kalla hennes pose.

20120327-084711.jpg

20120327-084730.jpg

20120327-084757.jpg

6 svar på ”Syskonhäng med Nike Cyclone Vapor.”

    1. Ja skratt är viktiga grejer här i livet. Jackan är inte bara snygg utan väldigt bekväm också.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.