Som jag nämnde i mitt tidigare inlägg så blir det träningsevent till helgen, i samarbete med Bloggar om träning. Eventet går av stapeln ute på Bosön och arrangeras av mf Hälsoutbildningar.

Eventet beskrivs som ett event där naturlig mat, träning och livsstil inom den svenska hälso-och idrottsrörelsen ska framhävas. Alltid kul och intressant att besöka nya event inom träningsbranschen för att få inspiration och träffa andra likasinnade. Vilka träningsklasser och föreläsningar man väljer att gå på utav det som erbjuds på schemat, det bokar man in på plats. Helgen bjuder på allt från dans, crossfit, yoga, löpning med mera och en rad olika föreläsningar.

20120328-171531.jpg

2 svar på ”Träningsevent – mf Hälsoutbildningar”

  1. Åh det låter som en helg jag skulle vilja vara med på! :) Kul!

    Jo jag har verkligen fastnat för triathlon!:) Jag ska lämna norr och bege mig till västkusten över påsk, hoppas på vårväder och mycket cykling!:)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.