Ligger man som jag gjort nu sedan i måndagskväll bara hemma och inte kan träna eller orkar göra speciellt mycket alls. Då är det nästan lite retligt att se både pjäxor och träningsskor stå där och vänta på att jag ska rasta dem.

I måndags hade jag bokat in en massage efter jobbet så att min stela nacke och onda axel skulle vara ok till TjejVasan. Jag var istället tvungen att avboka massagen och åka hem och sova bort feber. Det resulterade till två dagar hemma. Nu tre. Igår när jag vaknade kände jag mig lite piggare. Meddelade att jag skulle komma till jobbet idag. Bokade in en ny massagetid efter det. Kvällen igår slutade med febertårar och jag fick ställa in både jobb och massage. Nu får det vara slut på det här.

Bjuder på några bilder av våra kompisar (mest mina på de här bilderna).

20120223-133013.jpg

20120223-133119.jpg

20120223-133201.jpg

20120223-133305.jpg

4 svar på ”På fötterna hemma hos oss.”

    1. Tack Sara! :) Det var kul att se sina egna skor ur ett annat perspektiv. Blir väldigt träningssugen nu. Håller tummarna för att morgondagens träningspass i längdspåret blir av för min del.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.