Ikväll snörade jag äntligen på mig löparskorna. Vi var en grupp ”Nike-löpare” som fick ett bra intervallpass samtidigt som vi fick testa den omtalade NIKE+ SPORTWATCH GPS. Jag fattade tycke för klockan och designen redan då när den kom ut på marknaden men därefter glömde jag bort den och jag hörde egentligen aldrig så mycket mer om den.

Men så ikväll blev jag påmind igen om att den finns och att det faktiskt är en sportklocka i min smak. Det är en riktigt snygg klocka för att vara en ordentlig sportklocka. Jag skulle kunna bära den dagligen både till kostym och självklart träningskläderna. Innan vi sprang iväg iförda en varsin Nike+ SportWatch synkade vi klockan med den sensorn vi hade i skon för att kunna få någon data från passet.

Displayen är till min glädje väldigt enkel och tydlig. Den har tre knappar och en pekskärm för navigation. Ikväll fick jag klart för mig vad jag kan få ut av Nike+ SportWatch GPS. Den fångar tillexempel upp information när jag springer som visar var jag är, min tid, hur många kalorier jag gjort av med, distansen och tempot jag springer. Behöver man fler funktioner?

– from my iPhone

20110913-224934.jpg

20110913-225052.jpg

20110913-225116.jpg

20110913-225202.jpg

20110913-225231.jpg

20110913-225327.jpg

7 svar på ”NIKE+ SPORTWATCH GPS”

  1. Härligt när man hittar något man gillar! Blir lite nyfiken på vad det är för jacka, förmodar löparjacka som du har på dig? Den ser ut att vara ruggit snygg:)

    1. Ja Camilla helt rätt, det är en löparjacka från Nike! Det är faktiskt en personlig favorit. Ska ta bild någon dag så får du se. Den finns i flera olika färger och är så där härligt prickig. :)

  2. Jag köpte klockan i NYC, har inte hunnit utvärdera ordentligt ännu, eftersom löpningen kom av sig av gravidmagen. Något som är viktigt att poängtera är dock att man inte ska behöva ha något chip i skon, utan att klockan går på gps-signaler och får fram tid och sträcka på det viset! – jag springer exempelvis inte i skor från Nike – och villeha en klocka som skulle funka ändå!

    1. Grymt Sofia. Det gör ju klockan ännu bättre. Jag är jätte sugen på en egen. Ser fram emot att läsa vad du tycker om den.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.