Jag har inte hunnit med mig riktigt idag. Har sett era fina kommentarer. Ni är verkligen fantastiska! Kroppen mår bättre än förväntat efter alla jumping jacks och lunges. Undrar just hur många det kan ha blivit… Det blev ett gäng vet jag. Tanken var att jag idag skulle besöka Kristin på Sportlife och köra BODYATTACK. Men tiden fanns tyvärr inte. Jag ställde mig i trädgården och körde igenom några låtar på egenhand istället.

– från iPhone

20110815-225503.jpg

3 svar på ”Fullfart…”

  1. Bra Åsa att du pluggar på!! Du kommer bli grym, du har känslan, =)

    Själv vilar jag knoppen, har träningsverk på framsidan fötter och nedre delen av ben, framsidan, så lite extra-stretch på kontoret medans alla kollar på mig som frågetecken.

    Skulle vilja plugga in hela BA73-korre men jag har j***a bostad som ska fixas inför fotografering, oerhört frustrerande att inte kunna göra saker som man längtat efter utan tråkiga grejer som måste göras.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.