Alltså oavsett om jag blir instruktör nu i helgen eller lite senare så känns det här väldigt kul och rätt. Jag lär mig så otroligt mycket just nu och det är verkligen fantastiskt kul. Line som håller utbildningen är jätte bra. Självklart kommer jag att ge er en mer utförlig berättelse om min fantastiska upplevelse senare. Just nu vill jag ha kul, njuta, utvecklas, plugga koreografi, nöta teknik, äta och sova ordentligt. Ni får nöja er med kort om vad vi pysslar med.

Mitt koreografihäfte är redan riktigt utnött. Ska det vara så efter två låtar? I går presenterade jag låt nummer 4 som är Plyometrisk träning och en ordentlig pulshöjare med blad annat snabba utfall. Benen får sig en fin omgång. Imorgon ska jag presentera låt nummer 3 som är aerobic och mer glad. Det blir BODYATTACK-fest för hela slanten. Men aerob träning som i BODYATTACK och inte ”klassisk” aerobics. Viktigt att tillägga.

Det känns än sålänge förvånansvärt bra i kroppen. Träningsvärk, men konstigt vore annars? Skulle ha sprungit Midnattsloppet ikväll. Men jag hade möjligen tagit mig vatten överhuvudet. När de andra startade stod jag i trädgården och skuttade.

Godnatt!

– Från min iPhone

20110813-234134.jpg

20110813-234207.jpg

20110813-234257.jpg

Ett svar på ”Tre och fyra…”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.