Mer Nike på bloggen. Ja vad gör man inte när man är trött på att vara sjuk och längtar som en galning efter träning och framförallt löpningen som lockar lite extra i mitt liv just nu. Jo jag bloggar om träningsrelaterat som fantastiska träningskläder från Nike. Visst njuter jag utav sommarens godbitar men kan samtidigt inte låta bli att blicka fram mot hösten och de kollektioner som kommer.

WOMEN’S- Röd löparoutfit

Element 1/2 Zip Top – Långärmad löpartröja som håller kroppen torr med hjälp av funktionsmaterialet Dri-FIT och mesh under armarna.

Tech TightLöpartights som håller benen torra med hjälp av funktionsmaterialet Dri-FIT samt mesh från knäna och neråt.

MEN´S- Blå löparoutfit

Element 1/2 Zip Top– Långärmad löpartröja som håller kroppen torr med hjälp av funktionsmaterialet Dri-FIT och mesh under armarna.

Tech Tight– Löpartights som håller benen torra med hjälp av funktionsmaterialet Dri-FIT samt mesh vid knäna.

Ett svar på ”NIKE RUNNING – HÖSTEN 2011”

  1. Åh, jag förstår dig så väl! Mina benhinnor och vader spökar så jag inte kan springa som jag vill just nu, blir max 2 ggr i veckan och korta sträckor. Jag drömmer om att springa på nätterna och förra veckan shoppade jag loss totalt på Stadium, 2 nya löpartoppar, nya tights, strumpor… Haha, så när jag väl kan springa fullt ut igen så är jag i alla fall ekiperad från topp till tå :-)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.