I går innan jag skulle i väg och springa MilSpåret hade Topphälsa och ToppLoppet bjudit in till inspirationskväll. Jag hade hoppats på lite mer löparinspiration men det handlade mest om att shoppa träningskläder. Vilket i och för sig är en utav mina favoritsysselsättningar om jag går på stan, nu var jag dock på språng och hade ingen shoppingro i kroppen. Som vanligt väldigt kul och inspirerande att träffa andra bloggare och inspiratörer på olika sätt.

Om du är sugen på att göra någonting roligt och behöver ha en liten morot inför hösten är du självklart varmt välkommen att springa i mitt lag på ToppLoppet. Du kan hitta mer om loppet här. Det går självklart jätte bra att maila till mig direkt på asa@vlhalsa.se om det är någonting du undrar eller om du helt enkelt vill hänga med.

Det är ett väldigt trevligt löparjippo och alla lag som blir fler än sex personer får en picknick påse. Givetvis hoppas vi på en solig höstdag och jag står för filtarna.

6 svar på ”ToppLoppet”

 1. Ja, det hade jag också hoppats på, men jag kom iaf hem med ett par nya byxor :) Fast du hann smita iväg innan jag hann säga hej…

  1. Typiskt att vi missade varandra Annica. Men va härligt med ett par byxor. Jag var också när på att få med mig ett par hem. :)

    1. Härligt att du var nöjd med byxorna. Jag måste vara blind såg dig bara under attacken. Det ska dock tilläggas att jag var en ordentlig tröttmössa i fredags. :)

 2. hejhej, jag kom in på din blogg av en slump och såg ett par illröda nike sneakers. Det var på din förra blogg som du hade innan du bytte till denna. På bilden fanns det 3 st olika sneakers och jag undrar vart jag kan få tag i de där röda. Maila mej jättegärna då jag e ute efter Nike sneakers, mvh Linda

  1. Hej Linda,

   Angående mina skor som kanske ser väldigt röda ut på bild. Vad jag kommer ihåg. Har jag inte några eller har haft några röda skor, så det måste vara mina starkt rosa. :) Det är Nike iD som jag har designat dem själv på nike.com. Kan varmt rekommendera sig att göra det. :D

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.