God morgon,

Jag hade tänkt blogga om en fantastiskt trevlig onsdag, igår kväll när jag kom hem. Men jag somnade som en stock när jag väl la huvudet på
kudden. Den innehöll som oftast på onsdagar en ”vanlig” arbetsdag som sedan fortsatte på fantastiska Blueberry Lifestyle med trevligt sällskap som ni kommer att få veta mer om framöver. Stockholm bjöd på en underbar sommarkväll och en löprunda utöver det vanliga. Ni får dock vänta lite på blogginlägget om den löprundan. Nu ska jag snart i väg på andra aktiviteter innan det är dags att jobba.

Se nu till att ha en strålande dag!

2 svar på ”En fantastiskt bra onsdag!”

  1. Jag hoppas du får en lika fantastisk torsdag! :)

    Och jag blir alltid lika sugen på att gå till Blueberry efter jag varit inne på din blogg. Men det är så tungt att gå just nu så jag tar mig mest dit bussen går.. :)
    Kram!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.