Eftermiddagen spenderades med energiknippet Jennie Widegren tidigare Bouncemedlem och fantastiska Lena för att få mer information om Sveriges första kombinerade fitnessklubb och dansstudion House of Shapes. House of Shapes kommer som jag tidigare nämnt att dra igång den 22 augusti här i Stockholm i regi av Jennie och Benke båda från dansgruppen Bounce tillsammans med WorldClass i deras lokaler på Hornsgatan.

När det var klart, gav jag mig ut för ett intervallpass. Det stod tusingar på schemat, 6 x 1000 meters intervaller med ungefär 60 sekunders vila. Progressivitet, vilket betyder att jag utsätter kroppen för gradvis ökad stress för att få en motsvarande utveckling. Otroligt härligt att kunna springa i t-shirt och shorts.

Nu stretch sen SOVA. God natt!

8 svar på ”Tusingar och Bounce”

 1. Soffan det kommer att bli en grym dansstudio med grymma lärare och bra träning! Ett super härligt ställe att hänga på. :)

 2. Verkar om att WC Hornsgatan fått lite nytt liv när de fått ny platschef. Så fort de börjar ta hand om sina spinningcyklar också kan man kanske börja träna där igen, nu servas de (med tur) en gång om året tyvärr…

  1. Tror absolut att det kommer att bli bättre nu när House of Shapes tar över lokalerna.

  1. Ja Malin, det ska verkligen bli spännande med ett nytt kreativt hus för oss dans- och träningsgalningar. ;)

 3. Kul med mer dans i stan!

  Och ditt pass lät så SKÖNT! Tycker jag om all tuff träning nu för tiden. Du har lika fin prickig topp som Spark i baken-Terese ser jag.. :)

  1. Ja verkligen Anna!
   Och passet var skönt. Förstår att du längtar efter likande pass själv nu. Snart snart Anna. Tiden går så fort när man har roligt. :) Ja det är en prickig och fin topp men materialet är ett typiskt lukta svett material som jag ofta tycker att löpartröjorna kan göra efter ett tag. Vet inte vad det är riktigt…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.