Gårdagen blev en riktig toppendag. Den började med smarrig frukost tillsammans med ett härligt gäng löpare, dagen fortsatte med jobb och möten. Jag lyckades hinna till Fredrik Anderssons BODYCOMBAT-klass som blev en grym team-klass med självaste Soffan och Freddan på scenen. Vilket ös! Själv kan jag inte minnas när jag körde Combat sist men det var riktigt kul och svettigt. Det verkligen lyste i Soffans blick under klassen. Hon ÄR Miss BoyCombat, och har intaget den rollen väldigt bra. Man skulle helt klart kunna säga att det där är Soffans grej. Kul att ha hittat så rätt som hon har gjort.

Frukosten handlade om att jag och hela gänget som var där i går ska springa Topphälsas egna löparlopp, ToppLoppet som går utav stapeln den 1 oktober. Skulle ni vara intresserade utav att skapa ett lag och springa tillsammans med mig, ja då får ni gärna skicka ett mail till asa@vlhalsa.se. Förra årets ToppLopp blev väldigt lyckat och självklart dokumenterades den dagen. Det jag skrev då kan du hitta HÄR. Det krävs att vi blir ett gäng på minst fem personer för att kunna få den utlovade picknincken.


Frida Boisen chefredaktör på ToppHälsa presenterar ToppLoppet, deras samarbetspartners och Malin Ewerlöf Som i sin tur inspirerar oss med hennes framgångstips.


På bilden borde du kunna se Helena, Ulrika, Terese och Soffan.


På bilden Sofia, Carro och Milla.

Bilder på mitt fantastiska lag under ToppLoppet 2010.

 

4 svar på ”ToppLoppet!”

    1. Det var ett väldigt härligt team! Alla var så glada och delade med sig utav fantastisk energi. <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.