Har man varit snäll då får man påskägg eller hur är det? Jag måste ha varit grym snäll som fick jordens träningsvärk i ett påskägg från Moove.

Jag har verkligen haft en helt fantastisk långfredag med bra träning, värme, solsken och umgänge tillsammans med familjen och delar utav släkten. Dagen började Strax innan klockan åtta på gymmet Moove. Det kändes i kroppen som att vi precis hade lämnat Tabata intervallerna och nu skulle vi på det igen. I går körde vi på ordentligt och effektivt den tid som vi var och hälsade på i gymmet. Jag blev glatt överraskad i morse när Mats sa att vi skulle variera övningarna lite mer under passet, dagen till ära då han hade en fotograf på plats.

Det var fortfarande Tabata-tänket och fullt ös. Musklerna var lite ömma när jag steg upp ur sängen i morse men jag blev snabbt varm. Den värk jag känner nu är dock ingenting i jämförelse med då. Men visst är det underbart med riktigt träningsvärk?

Nu när jag försöker resa mig ur soffan tycker de andra att jag ser nyopererad ut i min stil att resa mig och ta mig framåt. Hurra för träningsvärk! Har lånat med mig brorsdottern nu på eftermiddagen, mysigt att få lite tid då det blir allt mer sällan nuförtiden. Det är bra med långhelger ibland.

4 svar på ”TRÄNINGSVÄRK i påskägget!!!”

  1. Härligt! Jag vill också ha träningsverk i påskägget, men får nog nöja mig med en solig dag & choklad. Inte fel det heller.. :)

    GLAD PÅSK på dig Åsa!!

    1. Anna sol och choklad lät inte som något dåligt påskägg. Jag gissar på att du får träningsvärk i ditt nästa påskägg. ;)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.