Otroligt roligt att Trek ville komma och visa upp sina grymma cyklar igår. Jag hoppas verkligen att ni tog er tid och fick tips. Det skulle jag definitivt ha gjort om jag inte hade varit arrangör av kvällen.


(foto privat)

Jag går själv i cykeltankar just nu och är riktigt sugen på något nytt eftersom min cykel snart verkar ha gjort sina mil. Jag är absolut inget proffs och behöver definitivt inte det bästa men jag behöver något fräschare. Förlåt min vän men du har snart gjort ditt. Om jag hade haft tid i går hade jag gjord som Erika, passat på att får riktig proffshjälp utav Treks Sverigeansvarige.


(foto)

2 svar på ”Trek”

  1. Cykel har jag en nyinköpt, men det var ett perfekt tillfälle att köpa lite extrautrustning, nu kör jag betydligt lagligare med bra cykellysen och ringklocka :)
    invetserade även i ett par skoskydd/fotvärmare (som säkert heter nåt speciellt… man jag är ju inte helt insatt i cykelterminologin än) De kom väl till pass redan i morse när cykelturen till jobbet gick i minusgrader…

    1. Å va härligt att höra. Det var verkligen flera bra och inte minst viktiga grejer du fick med dig hem.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.