En av min äldsta och finaste samarbetspartners Holistic bjöd in till kokosfest ikväll. Älskar att kokosoljan får all uppmärksamhet som den förtjänar. Är det någonting vi inte klarar oss i utan i vårt hushåll så är det just den. En produkt som är lätt att älska och som är bra till väldigt mycket.

Härliga Titti Schultz var konferencier kvällen till ära. På scenen hade hon självklart Bertil som grundat Holistic. Hanna Lindblad stod för uppträdandet och Josefin Jäger för maten i form av hennes senaste matserie ”Inner Glow Foods”. Utöver härliga människor från Holistic träffade jag många andra härliga branschmänniskor. Några av dem var Sara, Terese, Helena, och Annika.

Kokosfest

Jfine Cuisine Kokosfest

Jfine Cuisine Kokosfest

Jfine Cuisine Kokosfest

Jfine Cuisine Kokosfest

Kokosfest 2013

Kokosfest

Titti Schultz

Hanna Lindblad

Kokostfest 2013

3 svar på ”KOKOSFEST”

    1. Jätte kul att ses Helena. Även om det som sagt blev kort. Efter maran blir det en längre stund.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.