I veckan har jag varit på Intersport Drottninggatan och tagit del av inspirationsföreläsningar i samarbete Springtime, Craft och Intersport. Härlig kväll med mentalt bra input inför kommande utmaningar.

Kvällen startade med föreläsning/workshop med Sofie Lantto. Sofie är inspirerande som person isig. Fick under inspiration från hennes erfarenheter enkla och genomförbara tips till att nå sina mål i kombination med karriär och familj. Jag älskar listor!! Underlaget som delades ut under Sofies föreläsning baserades på listor av olika slag och att formulera sina mål och drömmar. Hej future!SofieLantto

När Sofie lämnat scenen bjöd Evy Palm på hennes resa, härlig kvinna som är känd för att ha haft sin prestationstopp relativt sent i livet. Hon har bland annat vunnit Göteborgsvarvet, Stockholm Maraton och Tjejmilen. Evy representerade Sverige i OS i Seoul 1988.Evy Palm

Sist men inste minst steg Shahrzad Kiavash upp på scenen. Shahrzads resa är minst sagt berörande och speciell på många sätt. Oavsett om jag nu skulle ha varit nybörjare inom triathlon och letat grenspecifik inspiration eller ej så skulle jag förmodligen på ett eller annat sätt ha fastnat för den här tjejens livsöde och starka personlighet.

Text från Shahrzads hemsida:

”I mars 2012 drabbas hon av en sjukdom som nästan tar hennes liv. Hon benamputeras. I november samma år kan hon ta ett fåtal stapplande steg med hjälp av kryckor. I början av oktober 2013 klarar hon några timmar utan rullstol. Nu ska hon tävla i triathlon.”

Shahrzad Kiavash_craft

Ta chansen att lyssna till dessa kvinnor om du får möjlighet!

4 svar på ”Inspirationsföreläsningar”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.