Kvällens deltagare fick med sig en liten goodiebag hem. Cykeltidningen Kadens såg till att alla som cyklade fick en tidning var. Jag gillar att de hade blandat olika nummer. GoCoCo sponsrade med strumpor till första halvan av klassen som anmälde sig. Tyvärr kunde inte alla få strumpor, men de fick med sig en bra rabatt på strumporna. Är du också nyfiken på GoCoCo’s strumpor kan du maila mig på asa@vlhalsa.se för att få lite eventrabatt. Rabatten är tidsbegränsad, så passa på nu.

Holistic var som vanligt generösa med produkter. Du som inte var med ikväll kommer snart att kunna tävla om Holistic-produkter både på min och Viktors blogg (vlhalsa.blogspot.com). Håll utkik! En härlig överraskning även för mig ikväll, var att Biofood hade varit in i salen och lagt ner en godispåse med blandannat en riktigt god bar i våra rosa påsar medan vi var på Cycle Corner.

Imorgon ska jag ta på mig ögonbindeln och dra en vinnare utav de som deltog på spinningklassen. Någon av dem kommer att vinna ett par cykelskor som Cycle Corner låter mig lotta ut

20110330-105558.jpg

20110330-110040.jpg

20110330-113021.jpg

20110330-113052.jpg

6 svar på ”Sponsorer”

    1. Ja jag fick ett ett härligt gäng med sponsorer till den här kvällen och framförallt ett väldigt härligt gäng deltagare.

    1. Alex kul att du kom och att du uppskattade det. Jag hoppas att det kommer mer. Kom gärna med förslag på vad som skulle vara intressant att mötas utav en liknande kväll eller dag.

  1. Tack för en härligt inspirerande kväll – och en goodiebag som Verkligen föll mig i smaken!! :D
    Många produkter som jag redan vet att jag gillar och några som blir nya att testa och vem vet, kanske nya favoriter?

    1. Jag är så glad att du kom med din underbart positiva och glada inställning. Du är energi! Kul att goodiebagen blev uppskattad. Hoppas att du får någon ny favorit på köpet. ;)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.