Jag har verkligen haft några helt fantastiska dagar här närmast. Två dagar innan The Nike Blast var jag med och hjälpte till med eventet för att sedan vara deltagare två dagar under självaste, The Nike Blast.

Det blir verkligen bättre och bättre för varje år. Lina och Nike-gänget överträffar alltid alla förväntningar och gör ett otroligt bra jobb. Just för att vi deltagare ska få en så bra upplevelse som möjligt.

Helgen har bjudit på massor med skön träning, otroligt bra föreläsningar, härliga människor och framförallt underbar glädje! Alla klasser och föreläsningar har varit fantastiskt bra på sitt sätt. Jag kan inte rangordna på något sätt. Alla var verkligen unika och levererade till 100%.

Jag började eventet med en fantastisk dansklass.  ÅSA F. 2011. En streetklass med Åsa Fornander. Under torsdagen innan var jag med när Åsa repade den. Redan då tyckte jag att den var bra och lördags var den magiskt bra. En härlig låt, massor med glädje, en koreografi som det verkligen gick att ta ut rörelserna på. Åsa strålade som vanligt. Det är få som kan se SÅ cool ut i ett par tights som Åsa. Snygg brud helt enkelt. LOVE!

Bjuder på en bildkavalkad tagna utav fina Jane, för att ni ska kunna få en någorlunda känslan av Åsas grymma klass.

11 svar på ”Summary of The Nike Blast 2011”

    1. Anna jag hade verkligen en pretty awesome träningshelg. :D Vi får tacka Jane för härligt levande bilder.

    1. Ja typiskt! Duma skor och duma morgontrötthet. ;) Klassen var grymt rolig och hade varit grymt nice att haft dig vid min sida även där. Kramar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.