Julia you rock! Jag föll lite lite extra för Julias korre. Kände direkt att jag rycktes med i det här.

Jag tycker personligen att fanns två koreografier som jag tycker är riktigt coola utav årets bidrag. Det är framförallt Julia Edlunds bidrag här ovan. Julias koreografi är helt i min smak och jag gillar musikvalet lite extra.

Även Magdalena Bibik bjuder oss på en spännande och egen koreografi till en härlig låt. Gillar att tjejen vågar och verkligen bjuder på sig själv. Jag kanske ska tillägga att alla var väldigt duktiga, men att det var just de här två bidragen som föll mig lite extra i smaken med deras personliga stilar.

7 svar på ”Nike Top Instructor 2011”

  1. Oj, den hade varit urkul att träna till! Maste säga att din blogg blivit toppenfin precis som Träningsglädje och Jessicas. Gillas!

  2. God fortsättning på dig me söta Åsa!
    Ja, nu får vi verkligen se till att vi ses i en träningssal/spinningsal snart! Det va verkligen aldeles för länge sedan!
    Kramar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.