Nyupptäckt träningsform. Jag har simmat och jag har sprungit tidigare, men inte sammansatt – simning och löpning om vartannat. I dag testade jag och Viktor att köra med lina mellan oss. Blev dragen på simningen och fick dra på löpningen tillbaka. Rättvist. Har mycket att lära om Swimrun.

Med tanke på en riktigt dålig träningssäsong så här långt, kan det vara så att jag får nöja mig med att springa och simma för skojskull, samtidigt som jag jobbar mig tillbaka på cyklingen. Med det menar jag inte att träning ska vara trist. Mina målsättningar är lustdrivna, och jag går igång på mål. I år blir det en heldel kortsiktiga mål, anpassade efter hälsan, och 2017 kan därmed beskrivas som ett mellanår så här långt.

Är riktigt taggad inför kommande träning och nästa års målsättningar.

Tyckte att jag fick en relativt bra motionärsstart i mitt genomförande av två 70.3-tävlingar. Vill jobba mer utifrån det och uppleva fler intressanta tävlingsbanor. Till min stora besvikelse blir det en hel Ironman i Haugesund 2018. Jag som var så taggad på att köra en 70.3 i Haugesund 2018.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.