Tittar tillbaka på fjolårets skidsäsong och tänker att den inte var så tokigt trots allt. Bjussar på några bilder från föregående säsong. Hoppas förstås på en ny fin säsong som jag tänker ska bjuda på ytterligare någon topptur.

hazel_are hazel_are2016 hazelhund hummeln kaffe_aresjon laivnkurs_sonda lavinkurs_gravaskidakning-are_baksidan_skutan lavinkurs_are lavinkursoffpist_are raraka sara_are skydive-are_blaskydive-are_aresjon springa-med-hund
tusenmetersliften are_baksidan-skutan are_blahimel are_asavadersvatberget_aresvartberget_susabacken are arelavincenter_kurs arelavincenter areskutan_baksidan asasaraare

3 svar på ”Fjolårets Åresäsong”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.