När jag kommer till Sundsvall brukar den tiden gå ut på att träffa min närmaste familj i den mån tiden finns. För att hämta energi tillsammans med dem. Restauranger jag har besökt under de senaste tio åren i Sundsvall/omnejd har varit restauranger ute i skärgården eller på något annat härligt ställe ute på landet. Jag har inte varit intresserad av Sundsvalls stadskärna då jag tycker att Stockholm ger så mycket av den stadskänsla jag behöver här hemma i Sverige.

Sundsvall är fint. Det är inte det.
Men jag är ju en dyrkare av naturen och tiden får fördelas väl.

Nu har familjen skvallrat om några nyöppnade guldkorn i Sundsvall så vi tog sällskap till ett av dem. Restaurang APA. Kan liknas något med Burger & Lobster i Stockholm för er som varit där. Minus Lobster.

Jag gillar burgare som är vegetariska, gjorda på fisk eller någon fågel så detta visade sig bli ett lyckat restaurangbesök. Uppskattar det enkla med en finess samtidigt som jag tycker att det är riktigt fint med en helhetsupplevelse hos Mathias Dahlgren. Så olika restaurangbesök med god mat och jag älskar det.

Tyvärr var mycket på menyn på APA som var slut trots att vi hade bokat kl.18:00. INGA starters, jag som föredrar förrätt istället för dessert vid tillfällen som dessa. Det fanns säker någon leveransförklaring till det som jag var glad att slippa höra av den supertrevliga personalen.

Vi åt och njöt. Blev proppmätta innan vi gick till torget och lyssnade på Molly Sanden och Danny Saucedo. Ja det blev ett trevligt stadsbesök i Sundsvall.

restaurangAPA RestaurangAPA_4 RestaurangAPA_3 RestaurangAPA_2 RestaurangAPA_1

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.