En vardagsmiddag får gärna vara enkel. Jag bloggar inte så mycket om mat då jag tycker att det finns några andra som gör det så mycket bättre. Som exempelvis Fyscoachen, en annan Åsa som ingår i nätverket Bloggar om träning.

Äter inte köttfärs men kyckling känns lite lättare för magen. Det går fantastiskt snabbt att sno ihop en kycklingburgare eller biff om man hellre vill kalla den så. Mixa/ rör ihop kycklingfärsen med ett ägg. Tillsätt salt, peppar och kanske någon färsk ört. Arbeta ihop dem med vattensköljda händer. Platta den lite för att få burgarformen. Lägg dem sedan på grillen eller i pannan några minuter.

Ät tillsammans med tillbehör som du gillar och ger näring. Den här gången blev det vad som fanns hemma iform av spenat, soltorkadetomater, paprika, rödlök och surdegsbröd.

Smaklig!

IMG_8112 IMG_8117

2 svar på ”Enkel middag”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.