Just nu lever vi på vattenmelon här hemma. Inte bara, men många melonhuvuden blir det per vecka. Mycket för att det är gott, fräscht och törstsläckande som mellanmål men också saftigt att ha i salladen. Slog mig att jag kanske ska juica lite melon också. En av sommarens härligaste frukter eller gurkväxt som det är.

Sallad

sallad_1

6 svar på ”SOMMARSALLAD”

 1. Å såå gott det är med melon och fetaost tillsammans!
  Jag vill ha sallad eller macka när det är varmt ute..
  Just nu har jag dille på mina äppelscones..:)
  Gott!!

  Finns recept på dem i min blogg :)

  1. Det är fantastiskt gott och ruccolan till är kanon. Äppelscones låter intressant. Men kanske byta ut äpplet till något annat. Men fin idé med frukt i scones. Ska absolut kolla in hur du gör dem. :)

  1. Ja melon är toppen nu varma dagar. Kan tänka mig att lufttorkad skinka och rosé bra till om man gillar det. :)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.