Längtar enormt efter att få komma ut längs vägarna. Har en cykelmotivation just nu som är värd att ta tillvara på. Det är långt i från alla dagar där träningsmotivationen är på topp. Idag fick jag extra motivation inför passet efter att Mattias Hargin tagit hem världscuptävlingen i slalom i Kitzbühel. Alltid inspirerande med idrottsliga framgångar och lite extra roligt med alpina framgångar.

Idag stod det två timmar cykelpass wattbike på schemat. Lite kramp i rumpan när jag hade 30 minuter kvar. Det kändes fint när det var gjort. Upplägget var att hålla så jämt som möjligt under de här två timmarna.

Wattbike

Wattbike_1

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.