Laddar för Åre.
Vacklar mellan längtan efter sommar och vinter.
Åren tidigare i mitt liv har jag alltid dedikerat tidigt till skidåkning och aldrig hunnit känna av den här ”november” som alla talar om. I år känns det annorlunda.
Inte lika mycket skidåkning= Inte lika mycket glädje.
Det är en gift att veta vad man älskar. Jag älskar det vita. Har precis förlängt mitt simkort och kommer ägna min stockholmsvinter mer i bassängen om det fortsätter i samma tema som nu. Det är är inte många dagar kvar till Åre nu. Det kommer att bli några dagar tillsammans med människor som jag trivs fenomenalt bra tillsammans med. Skidåkning, träning, god mat, bra snack, skratt och bra viner inklusive många andra BRA.

Hur spenderar du din vinter?

POCsports

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.