Min fina vän Jessica kör tillfälligt insatta långpass cykel på SATS under januari och troligtvis februari månad. Innan vi igår drog iväg söderut på helgmöte och hotellövernattning på Hotell Nissastigen, stannade vi till på SATS för att cykla med Jessan. Hon levererade en jätte bra tvåtimmars cykelklass med ett bra upplägg. Klassen var fullsatt och det kändes som att det var ett bra fokus i salen.

Väl i Gislaved igår kväll blev det middag och gott vin. Veckan har rusat iväg och det var skönt att få lite tid tillsammans på ett annat ställe än hemma. Det kan vara klurigt att under veckorna hinna berätta allt man kanske skulle vilja hinna berätta för sin andra hälft.

Vardagen har knackat på dörren igen. Ni känner säkert igen det här. Vi ses här hemma på kvällen när det är dags att börja planera inför nästa dag. Något trötta och fokuserade på vad nästkommande dag har att erbjuda. Jag vill oftast gå och lägga mig senast vid 22.00 då jag ställer klockan på 5.15 eller 6.15. Hur var det nu det här med att leva i nuet. Jorå. Men samtidigt så gillar jag att planera och strukturera. Sömn är också en viktig del livet.

Idag har vi njutit av en grym hotellfrukost samtidigt som långloppscupen i längdskidor serverades på TV4 SPORT, följt av möte och sedan en resa tillbaka till Stockholm. Idag vilar jag från träningen. Hoppas att ni haft en skön helg.

långpass cykel på SATS

Line, jag & Jessica som blöta hundar efter klassen. Line som förövrigt också är en grym instruktör. Gick en Body Attack – utbildning som Line höll i för några år sedan. 

2 svar på ”Långpass på cykel”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.