Idag har vi kört alpint tillsammans med min syster och hennes sambo. Vi har testat en av de tre nya liftarna som Skistar poppat med inför den här skidsäsongen.

TEGELIFTEN: Bygelliften i Tegefjäll har blivit ersatt av en fyrstolslift. Där har vi tillbringat dagen idag.

FJÄLLGÅRDSEXPRESSEN: En sexstolslift som sträcker sig mellan Fjällgården och Sadeln för att ta sig snabbare till Björnen eller ner i skogsrännorna. Tottliften som fanns där innan var ganska långsam och kommer hotta upp åken i Tottbackarna. Jag gillar att åka i de där backarna och har saknat en snabbare lift just där.

SADELEXPRESSEN: Gamla Sadelliften har plockats bort och man har satt in en sexstolslift som tar oss från Högåsliften till toppen på Sadeln. Har hört att Sadelliften har både stjärtvärme och nedfällbara bubblor som ska skydda mot bitiga vintervindar när kanske skidåkningen är som bäst.

Tegefjäll_nyårsveckan

Tegefjäll_1

POCSPORTS_ÅRE

POC_ÅRE

POC_SPORT

fyrstolslift Tegefjäll

 

Ett svar på ”3X NYA LIFTAR I ÅRE”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.