Jag har förkärlek till träningsevent och tycker att det är dags för mig och bloggen att göra någonting tillsammans med er. Vore så kul att ses och varför inte göra det med lite träning för att fylla på med inspiration inför hösten.

Vad säger ni om 30 minuter Casall HIT cirkelträning tillsammans med mig och Casall Team! Det här är ett VIP-pass till dig som läser min blogg. Eventet har ett begränsat antal platser. Först till kvarn! Självklart är dina nära och kära också välkomna.

Under passet kommer du att få springa med fallskärm, arbeta med viktväst, köra med sandsäck och mycket mer. Casall HIT är ett nytt träningskoncept designat för att förbättra styrka och smidighet med en serie av träningsredskap, kompressionskläder och träningsapp.

Jag har fått möjlighet testa Casall HIT fallskärm och viktväst. Kolla in mina inlägg om dem, här och här.

För mer information www.casall.com/hit

Plats: Stockholm (Mer information om exakt plats vid anmälan)

Datum: Onsdag 28/8

Tid: Kl.19.00-20.00

Klädsel: För utomhusträning

Anmälan: Maila till mig på asa@vlhalsa.se

Märk mailet med- Casall HIT!

Jag hoppas att vi ses!

 

casall

Casall HIT

Casall HIT

9 svar på ”Du är välkommen på träningsevent- Casall HIT!”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.