Tog mig till simhallen tillsammans med min sneda rygg som faktiskt har börjat räta på sig nu. Har blivit rekomenderad att simma så länge det inte gör väldigt ont men se till att ha någon i min närhet som kan livrädda mig om jag får kramp. Lite ont gör det och väldigt slut blir jag. Men det blir värre av att bara ligga.

Man kanske mer kan säga att jag var och badade än simmade. Tillbringade lång tid stående i den varma och sköna bubbelpoolen. De som satt i bubbelpoolen kollade lite konstigt på mig som valde att stå. Riktigt skönt med värme på ländryggen.

Jag simmade frisim med enbart armtag och dolme. Känner att jag får vara försiktig vid frånskjutet. Inte skönt med stötar eller hastiga ryck. Annars gick det bra att ta några längder i 25an. Kanske är bra för min simning det här. Inget ont som inte för något gott med sig? Andningen gick mycket bättre nu när jag inte kunde stressa. Längtar efter att komma igång med en bra benspark nu.

Den nya baddräkten från Speedo, sitter som en smäck. Kanske dags att skaffa våtdräkt så jag kan simma i Open Water snart. Ser att många är i fullgång med att simma ow. Inte så konstigt kanske då de rutinerade börjat köra tävlingar.

Speedo

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.