Proteinkällan som står högs på min lista är tonfisk. Råkar även vara den fösta middagen som Viktor bjöd mig på väldigt tidigt när vi nyligen träffats. Jag hade precis gått från att vara vegetarian i många många år till att bli nyfiken på fisk och skaldjur. Viktor är för övrigt väldigt duktig på att laga mat.

Både igår och idag fick det bli väldigt enkel och god middag för min del. Tonfisk med syrlig ekologisk ruccola, ekologiska körsbärstomater, rostade pinjenötter med parmesanost och tonfisk till det. Ja det blev samma/lika båda dagarna. Äter inte en ruccolapåse och en ask med tomater själv på en kväll.

Jag har inte varit speciellt matglad de senaste dagarna. Gissar att det onda har tagit över lite. Hade det inte blivit enkelt och gott hade jag förmodligen hoppat middagen den här helgen. Speciellt nu när Viktor dragit för att cykla runt den berömda sjön. Men med lite favoritmat i kylen lyckades jag bli mätt i magen även denna helg.

Likväl som jag tror på att röra på sig för att bli kry i kroppen snabbt, tror jag på bra och näringsrik mat.

 

Tonfisk

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.