Måste erkänna att simningen fått ge vika för andra aktiviteter och träningsformer den senaste tiden. Dumt när jag tog mig tid att gå en crawlkurs. Nu hoppas jag på nya tag. Det tog emot att gå till Eriksdalsbadet. Jag tyckte att jag kommit igång bra på Gustavsbergsbadet och kände mig bekväm där. Eller ja, så bekväm som jag kan känna mig i den miljön.

Eriksdalsbadet är stort. Känns lite smutsigt. Jag blir lite oroad över att man inte får ha sina saker i fred. Man är verkligen omringad av proffs på Eriksdalsbadet. Vilket är både för- och nackdel för min del. Jag kan bli en prestationsprinsessa och bli galet hård och kritisk mot mig själv. På gott och ont. Det bra är att jag lär jag mig bra av att se duktiga simmare och sedan själv få praktisera själv. Saknar dock någon som kunde ge mig feedback. Känner att jag fortfarande behöver lite vägledning. Att simma med tränare är bra.

Learning by doing!

Det var kul att simma  idag även om jag inte riktigt kunde slappna av. Jag blir lite som en lat sill som simmar runt när jag går till simhallen själv. Måste ta med mig min coach till ett pass väldigt snart. Honom han jag pussa på utanför omklädningsrummen när vi avlöste varandra, då han själv skulle hoppa i på sitt pass. Jag hade dessutom nästan hunnit glömma hur hungrig man blir efter ett simpass. Även när man är en lat sill i vattnet som jag.

———-
IMG_0121
IMG_0120
IMG_0115
IMG_0116

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.