En ny vecka startar numera med Crawlkurs och en Värvetpod som uppvärmning. Jag är fullkomligt värvet-beroende och förhoppningsvis snart simberoende. Tror dock att jag har en lång väg kvar att gå för att bli det. Däremot känns ett simpass som en bra start på veckan. Trodde inte att jag skulle säga det här, men jag tror att måndagar få fortsätta vara min simdag efter den här kursen. Snälla kan ni tipsa mig om var jag kan hitta en rosa badmössa. Jag skulle vilja ha tag på den snabbt.

Crawlkurs

12 svar på ”JUST DO IT”

    1. Jag beställde min baddräkt därifrån. Jag är jätte nöjd men det tog lite för många dagar. Tänkte mig lite snabbare leverans på mössan.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.