För mig är det är en konst att ta det lugnt och samtidigt andas när jag ska försöka crawla. Det fick bli ett kortare simpass nu ikväll. Simmade under cirka trettiofem minuter och var helt färdig efter passet. Tjugofem meter sedan var jag tvungen att stanna och andas innan det blev dags för nästa längd och så höll jag på. Längtar till det att tekniken sitter och jag kan ligga i och simma utan stopp.

Startade badhusvistelsen med en stund i bubbelpoolen. Otroligt avkopplande innan det blev dags för trettiofem tokdyra minuter simning. Hundra kronor inträde och femhundra kronor i parkeringsböter för att jag inte hade någon p-skiva. Jäklar va de är snabba de där p-lisorna. Jaja alla dagar kan inte vara perfekta. Förmodligen kommer jag kunna andas lite bättre den dagen jag tar mig tid att gå till naprapaten för att släppa på ett gäng med låsningar i bröstryggen. Kikade på Gustavsbegs Simsällskap när de tränade. Herregud vilja stjärnor. Blev lite smått avundsjuk på hur grymma ungdomarna är.

Speedo

4 svar på ”Andnöd”

  1. Åh, jag vet precis vad du menar! Så där var jag för ett tag sedan också, medan resten av simmarna i poolen simmade som fisken i vattnet så var jag nästan tvungen att ha syrgas var 25:e meter. Klarade dock 2x 200m oavbruten crawl häromdagen och blev nästan gladare än när jag persade på maran haha!

    1. Va grym du är Josefine! Skönt på något sätt att höra att du också tampats med detta. :) Tur att det är kul!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.