Äntligen är det dags! Jag ska alltså gå utanför min komfortzon imorgon och på något sätt lära mig att crawla. Det känns lite nervöst men det ska också bli väldigt kul. Badväskan är fylld med det som kan tänkas behövas. Wish Me Luck!

 1. Shampoo
 2. Hudlotion
 3. Hårinpackning
 4. Duschkärm från Dharmazone
 5. Hänglås
 6. Action notebook som jag har fått av en fin vän för att skriva ner tankar som kan vara bra att ta med sig från varje simpass till nästa…
 7. Vattenflaska
 8. En påse från Nike Run Club
 9. En extra påse från Casall att stoppa använd baddräkt och blöta handukar i
 10. Baddräkt från Speedo
 11. Apelsin att äta i bastun efter 1.5 timme i bassängen
 12. Simglasögon
 13. Badmössa
 14. Två badlakan

crawlkurs

12 svar på ”Packar för crawlkurs”

 1. Jag började på crawlkurs i höstas och även fast jag aldrig varit någon fisk i vattnet så blev det rätt snabbt en höjdpunkt på veckan och idag var det första doppet på denna termin! Jag använder dock en näsklämma eftersom jag aldrig lyckats ’stänga näsan’… Lycka till!

  1. Tack Josefine. Ett lycka till kan verkligen behövas.
   Det känns faktiskt som att det även kan bli så för min del. En höjdpunklt trots att jag kommer att få traggla. Härlig utmaning och bra för mig som gärna vill vara bäst från dag ett. :)

 2. O, vad roligt att du ska börja på Crawlkurs! Det gjorde jag och sambon förra veckan också – riktigt roligt att lära sig något nytt :)

  1. Härligt!
   Ja det är väldigt häftigt att få lära sig något nytt. Men oj vad man lär sig om kroppen en sån här gång. Var kör ni? Lycka till!

  1. Kul! Var gick du?
   Hade missuppfattat tiden lite. Men jag körde efter kursen så det blev 1.5 timme med någon typ av simning. Crawl heter det tydligen. ;)

 3. Jag gick på Kronobergsbadet. Kände lite som du skrev, att jag inte fick så mycket personlig feedback eller ngn hemläxa. Går ingen kurs nu men simmar ibland lite själv. Men jag ska nog gå en fortsättningskurs i vår! Eller gå om grundkursen är kanske bättre :D

  1. Ok jag förstår. Ficka höra idag att det är många som går grund flera gånger. Det kanske är bra? Jag hoppas på att få in ett eget simpass i veckan också. Lycka till! :)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.