Idag ville jag och min stela kropp SÅ väldigt gärna vara med på en HOT MOJO på SATS Spårvagnshallarna. Imorse stod jag som femtioförsta person på väntelistan och en timme innan klassen hade jag en tjugoförsta plats. När jag lämnade jobbet tog jag mitt förnuft tillfånga och insåg att det inte skulle bli någon klass för mig. Istället fick det bli stretch på egen hand, ett minipass med styrka följt av ett långpass i bastun.

Det var otroligt skönt och avkopplande att sätta sig i bastun med hårinpackning, äta apelsin och blunda en stund. Som jag längtar efter jullov, skidåkning följt av upptining i bastun.

Under dagen har jag tack vare er lyckats samla ihop några fina kilometrar skidåkning som jag kommer genomföra med en extra tanke till söta lilla Juno och hennes kamp mot den hemska sjudomen cancer. Nu måste jag börja skriva ner mina kilometrar och planera dem. Vill du också bidra till att pigga upp Junos vardag på sjukhuset? En tia motsvarar en kilometer skidåkning för mig. Maila till mig på asa@vlhalsa.se så berättar jag var du kan göra av din lilla guldtia.

Den här skidutmaningen är öppen fram till den 6 januari till förmån för Juno.

SATS2

SATS1

Nike Shoes

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.