Den här veckan har blivit en halvdan vecka när det kommer till träningen. Men det gör verkligen ingenting. Jag hade dock gärna velat börja åka skidor för Juno redan nu men istället har jag ett härligt skidkonto med mig upp till Norrland. Stort tack till er som hjälper mig att göra skillnad för Juno.

Varje morgon den här veckan har jag börjat med att uppdatera mig om hur det går för Juno. Vilket ha inneburit att jag startat dagen med magont och tårar. Hon är en riktig krigare den där tjejen och kommer att klara det här så bra.

Jag har tränat men inte så som en ”normal” träningsvecka kan se ut för min del. Istället har jag fixat och grejat inför ledigheten. Jag märker att jag börjar gå ner i tempo och känner mig otroligt redo för Norrland följt av Jämtland.

Var kommer ni att spendera jul- och nyårshelgen?

 

2117 Of Sweden

7 svar på ”Inför julen”

  1. Åh, är avundsjuk på dig som redan får åka till fjälls! Du får ha en underbar jul och nyårshelg!

    Här firas det jul på hemmaplan men sen blir det alperna över nyår. Längtar otroligt mycket!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.